O nama

Firma je specijalizovana za pružanje usluga u međunarodnom i domaćem drumskom transportu. Svi vozači kao i vozila imaju odgovarajuće licence za vršenje usluga u međunarodnom i domaćem transportu. Transport robe vršimo šleperima sa ceradom čija je nosivost 25 tona i hladnjače 22 tone. Vršimo zbirni transport, utovar i istovar robe, distribuciju robe unutar zemlje. Raspolažemo i sa vozilima manje nosivosti, kedy, kombi i td.


Naše stalne relacije pred zemalja EX Jugoslavije čine i zemlje Evrope. Naša vozila se često nalaze u Italiji, Austriji, Njemačkoj, Španiji, Grčkoj, i drugim evropskim državama.
Vozila su satelitski praćena, tako da u svakom trenutku znamo kretanje robe i vozila pored toga roba je u potpunosti osigurana. Imamo ugovorene i špedicijske usluge na svim graničnim prelazima,
tako da je čekanje carinskih papira u razumnom roku.

Istorija

Blatešić transport je osnovan 1987 godine, kao samostalni auto prevoznik u Banjaluci.   Od samog osnivanja firme usluge transporta su se obavljale na domaćem tržištu.   Predizeće je imalo ekspanziju rasta i specijalizuje se i za pružanje usluga u međunarodnom transportu.   Prateći evropske standarde u transportu preduzeće se iz godine u godinu razvijalo i svoje poslovanje širilo prema potrebama i zahtjevima tržišta. Ozbiljnim radom 2002 godine prerasli smo u transporno i trgovačko preduzeće. Uspješno poslujemo u pružanju prevozničkih usluga u drumskom saobraćaju.

Prepoznajte veliko dok je još malo.   Sun Tzu